Förra våren var jag och Elma tillsammans med min syster, hennes pojkvän och deras lilla Abbe på semester i Barcelona. Målet var festivalen Primavera Sound där Pulp skulle göra sin stora comeback. Under resan filade min syster, Maria Östborg, på ett reportage som Vi Föräldrar publicerade i februari 2012. Jag tog några bilder till reportaget, som du kan läsa och se här.

På Desmond In A Tutu skrev jag om Primavera Sound 2011.

Kategorier: Jobb vi gjort

1 kommentar

På Primavera Sound i Barcelona | Kontoret mediabyrå · 5 juni, 2012 kl. 23:01

[…] en tradition för Elma och mig. Förra året såg vi bland annat en fantastisk Pulp-konsert (och fotade för ett reportage i Vi föräldrar). Och i år fick vi bland annat njuta av konserter med Refused, Justice, The Rapture och Sleigh […]

Kommentarer är stängda.