Kontoret har nytt kontor

Vi har varit lite inaktiva här på hemsidan den senaste tiden. Det betyder inte att vi har tagit det lugnt, tvärtom. Det har snarare varit så mycket att vi inte riktigt har hunnit uppdatera omvärlden om vad vi gör.

Dels har vi dragit igång med de pågående projekt som vi har, dels har Elma börjat arbeta som lärare på Molkoms folkhögskola, och dessutom har vi flyttat. Nu hittar du oss i vår nya lokal i hörnet Bergslagsgatan och Herrhagsgatan på Herrhagen i Karlstad (postadressen är Bergslagsgatan 11).

Vi har fortfarande en hel del kvar att pyssla med för att få kontoret helt i ordning, men vi är i alla fall så pass uppackade att vi kan sitta här och arbeta. Och, viktigast av allt, loggan är monterad på skyltfönstren.

Om du har vägarna förbi, kom in på en kopp kaffe vetja!

Här är några mobilbilder på nya kontoret i trist höstväder:

Kontorets kontor.Kontorets kontor.Kontorets kontor. Kontorets kontor.Kontorets kontor.

En reaktion på “Kontoret har nytt kontor

Kommentarer inaktiverade.