Funkisliv. Lansering.

Igår lanserade vi Funkisliv genom ett litet event på stan. Vi delade ut det sprillans nya magasinet och lät människor prova på rullstolsbasket. Samtidigt fick vi möta människor och prata om projektet. Det var väldigt kul att höra folks funderingar och svara på frågor. Alla var väldigt nyfikna! Vi hade med oss Hammarö Golfklubb också, som visade putteknik på matta. (I augusti arrangerar vi en prova på-dag tillsammans med Hammarö GK.)

Magnus kom med idén i slutet av våren, men han hade själv funderat på den länge. Under de senaste månaderna har vi jobbat hårt för att hinna lansera innan hösten. Och nu är vi alltså igång. Vi har en sajt med community och nyhetsflöde, och vi har ett tryckt magasin. Dessutom har vi flera evenemang planerade tillsammans med föreningslivet. Håll koll på funkisliv.se för att se vilka aktiviteter och datum som gäller.

Vill du läsa första numret av Funkisliv finns det att hämta på alla OK Värmlands stationer och i Mariebergsskogen bland annat. Du kan också läsa det som pdf-tidning på funkisliv.se. Nästa nummer kommer i mitten av september. Hör gärna av dig med feedback, idéer eller om du vill stötta oss på nåt sätt.

Här hittar du reportage som SVT, Sveriges Radio, VF och NWT gjort om Funkisliv

Funkisliv