Om Kontoret media

Kontoret media är en frilansbyrå i Karlstad. Vi är duktiga på text, ljud, foto, redaktörskap och redigering. På Kontoret jobbar journalisterna Elma Pasalic ÖstborgPeter Pasalic ÖstborgDaniela Melin och Magnus Skoglund.

Vi har hunnit skrapa ihop en ganska lång erfarenhet av journalistik. Vi har dessutom en bredd i specialkunskaper och intressen. Från de stora samhällsfrågorna till bakning, film och sport. Från radioreportage till skrivna recensioner. Och allt däremellan.

Vi tror att alla har något att berätta och att det finns en intressant historia överallt. Det behövs bara någon som kan förmedla den på rätt sätt. Och Kontoret kan berätta engagerande.

Elma och Peter startade Kontoret media för att vi är bättre tillsammans än var och en för sig. Vi har en bredare kompetens och kan leverera jobb med bättre kvalitet. Det ger oss också möjlighet att ta oss an större projekt, vi är mer flexibla och kan bygga verksamheten mer långsiktigt. Dessutom är det mycket roligare att göra saker tillsammans med andra. Att vi är flera som hjälps åt gör även att kvalitén på slutprodukten blir bättre, vi är flera som kan hjälpas åt i allt från idéarbete till korrläsning. Därför är det extra roligt att Kontoret har växt med flera medarbetare. Daniela och Magnus kom in i företaget med nya erfarenheter och kunnande.

Om du vill jobba med oss eller funderar på om vi kan hjälpa dig på något sätt, tveka inte att höra av dig!

Här finns några av de jobb som Kontoret gjort.

Följ @kontoretmedia på Twitter och gilla oss på Facebook.